BetterBelly


 
SNEL EEN STRAKKE BUIK!


WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.


Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 60 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training. Bij Afslankstudio Sofia kunt u BetterBelly gebruiken in combinatie met een Crosstrainer.


 

De Methode.

 

De methode is eenvouding:


U gaat 3 keer per week 30 tot 45 minuten trainen voor minimaal 4 weken.


Voor de eerste training wordt uw buikomtrek gemeten, daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode meet u nogmaals om het resultaat te bewonderen. Ga niet tussentijds opmeten; bij de ene persoon kan er al na een week resultaat zijn en bij de andere na 2 weken. Tijdens de training op de Crosstrainer traint u met de Better Belly® tailleband om met infrarood straling.


Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Wat u kunt verwachten is dat het mogelijk is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

De vetverbrander voor billen, buik en benen!

 

De aanleg bij dames zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. De functie van deze

cellen is dat op het moment dat er sprake is van zwangerschap en van te weinig voeding, deze cellen direct hun energie

zullen afstaan. Iedere vrouw kan zelf controleren of zij blokkades heeft.


Mocht zij na het sporten ijskoude plekken hebben bij Billen, Buik of Benen, dan zitten daar blokkades!

 

Dus het vet wil daar wel weg, maar kan niet weg. De oplossing hiervoor is het VacuStep® Body & Skin Active System.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Een VacuStep® training bestaat uit 20 individuele sessies, elke sessie duurt in principe zo'n 30 minuten.

Uw instructrice bevestigd een VacuStep rokje om Uw middel waarna U plaats neemt in het VacuStep apparaat. Het rokje wordt aan de VacuStep bevestigd waarna er een vacuüm gecreëerd wordt door het apparaat.

U voert een langzame training uit waarbij de hartslag laag wordt gehouden hetgeen een optimale verbranding van het vet garandeert. De combinatie van de langzame elliptische beweging en het vacuüm zorgt voor een optimale afvoer en verbranding van het vet uit de probleemzones.

 

Een bijkomend voordeel van deze training is dat deze helpt ook het bindweefsel in de huid te regeneren waardoor de huid er jonger en gladder uit gaat zien.

 

In vergelijking met ander vetverbrandprogramma's bereikt het VacuStep® systeem sneller en met minder inspanning het beoogde resultaat!

 

Neem gerust contact met ons op indien U nog verdere vragen heeft. Wij zijn U graag van dienst! 

 
Copyright © All Rights Reserved