Onze Programma's & Diensten

Jouw Gezondheid
is Onze Focus

Bij ons staat jouw gezondheid centraal en we zullen er alles aan doen om jou te helpen een gezonder en gelukkiger leven te laten leiden. Onze programma's en diensten zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elk individu te voldoen.

EMS Training

Miha Bodytec

Met behulp van elektrostimulatie kun je bij Miha Bodytec gericht werken aan het versterken van specifieke spiergroepen en efficiënt calorieën verbranden.

Onze resultaatgerichte trainingen zijn snel en effectief.

Tailleband Training

Better Belly®

De Better Belly® tailleband maakt uw training op de loopband, crosstrainer of fiets nog effectiever door middel van infrarode straling.

Na vier weken kunt u een vermindering van 1-2 kledingmaten verwachten.

De Vetverbrander voor Buik, Billen en Benen

VacuStep® Vetverbranding

VacuStep biedt gerichte en efficiënte trainingen voor gewichtsverlies, waarbij je snel en effectief resultaten kunt zien.

De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.

Hete Training

Warmtecabine

Onze afslankstudio biedt de Warmtecabine TFM voor effectieve gewichtsverlies en verbetering van de huid.

Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een snel resultaat voor gewichtsverlies en verbetering van de huid.

Rust Combinatie

Ozon Cabine

De Ozon Cabine biedt een comfortabele en effectieve manier om gewicht te verliezen en de huidconditie te verbeteren bij onze afslankstudio.

Het is de perfecte combinatie met de andere afslankmethodes.

Voeding en Leefstijl

PS Food & Lifestyle

PS Food & Lifestyle is een compleet programma dat is ontworpen om deelnemers te helpen gezonder te eten, een actievere levensstijl aan te nemen en gewicht te verliezen.

Het programma combineert voedingsadvies, beweging en ondersteuning om deelnemers te helpen hun doelen te bereiken en hun levensstijl op lange termijn te verbeteren.

Vet Bevriezen

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een non-invasieve vetverwijderingstechniek waarbij bevroren wordt om vetcellen te elimineren.

Het proces maakt gebruik van koude temperatuur om het vet te laten bevriezen en vervolgens te laten afbreken en uit het lichaam te verwijderen.

Cryolipolyse is een veilige en effectieve methode om specifieke gebieden van het lichaam, zoals de buik, heupen en dijen te verbeteren en ongewenst vet te verminderen.

Persoonlijk en op Maat Gemaakt Programma's

Onze programma's zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw unieke behoeften en doelen. Zo bereiken we uw doelen met een duurzaam en effectief afslankproces.

FAQ - Veelgestelde Vragen

Afslankstudio Sofia is een studio die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen die willen afvallen, een gezondere leefstijl willen en hun ideale gewicht willen bereiken. De voordelen van onze diensten zijn dat je professionele begeleiding krijgt, er gebruik wordt gemaakt van veilige en effectieve methoden, en dat je persoonlijk advies krijgt om je doelen te bereiken.

Afslankstudio Sofia maakt gebruik van verschillende methoden om gewichtsverlies te bevorderen, waaronder voedingsadvies, bewegingsprogramma's, lichaamsmetingen, en behandelingen zoals cryolipolyse.

Ja, de diensten van Afslankstudio Sofia zijn geschikt voor iedereen die graag een gezondere leeftstijl wilt, zijn/haar ideale gewicht wil bereiken of wilt afvallen. De studio biedt persoonlijke begeleiding en advies op maat om te zorgen dat de diensten passen bij jouw persoonlijke situatie.

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen worden bevroren, zodat ze afsterven en door het lichaam worden afgevoerd. De behandeling is niet-invasief en maakt gebruik van een speciaal apparaat dat de huid koelt tot net onder het vriespunt.

Afslankstudio Sofia biedt voedingsadvies op maat om jou te helpen je voedingspatroon te veranderen en af te vallen. Dit advies is gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en doelen, en wordt aangepast aan eventuele dieetbeperkingen die je hebt.

Je kunt een afspraak maken bij Afslankstudio Sofia door het contactformulier in te vullen op hun website, door te bellen naar het telefoonnummer dat op de website vermeld staat, of door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat op de website staat.