Miha Bodytec

Versterk en transformeer je lichaam met de revolutionaire Miha Bodytec training voor snelle en effectieve resultaten.

EEN TOTALE BODY WORKOUT IN 20 MINUTEN

Bodytec is een Total Body Workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind onder begeleiding van een Personal Trainer.

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation. Je spieren worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel verminderd en de huid verstevigd.

Je kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen.

 De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien tijdens de training. Daarom is Bodytec ook zeer geschikt bij blessures.

De oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. Met de Elite Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen.

Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

Miha Bodytec Facts

  • 20 minuten training
  • Total Body Workout
  • Doelgericht
  • Resultaatgericht
  • Voor iedereen toegankelijk
  • In korte tijd een waarneembaar resultaat
  • Trainen onder begeleiding van gecertificeerde trainers

Slechts 20 Minuten

Een Bodytec sessie duurt slechts 20 minuten waarbij 8 spiergroepen tegelijk worden getraind. EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie en houdt in dat je spieren elektronisch worden aangespannen. Hierdoor train je veel sneller dan met gewichten, wat ook leidt tot snellere resultaten.

Voordelen EMS

Een zeer goede aanvulling op uw sessie op de warmtecabine, Vacustep of BetterBelly. U ontspant en het geeft u nieuwe energie.

Persoonlijke Begeleiding

Iedere training o.b.v. een persoonlijke coach. De training is ook altijd op afspraak. Is EMS training bewezen? Jazeker! Anders zouden Rita Ora, Usain Bolt, Roger Federer en Sylvie Meis geen EMS training gebruiken.

Wat is EMS

EMS Bodytec is een zeer efficiënte manier van sporten om snel fit te worden.
Heb je last van rugpijn, nek,- en schouderklachten?

Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp.

Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec:

  1. 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had
  2. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Wil je afvallen of een strakker lijf? Ook dan zie je op korte termijn resultaat. Je traint met een maximale weerstand op je spieren door middel van stroom impulsen.

Je draagt tijdens de training een speciaal pak dat bestaat uit onderkleding (broek+shirt) met daaroverheen een vest met elektroden.

Samen met je personal trainer voer je fitnessoefeningen uit. Iedereen kan komen sporten, of je nu wel of niet bekend bent met squats, lunches en andere oefeningen uit de reguliere fitness.

De impulsen die je tijdens de training krijgt zorgen ervoor dat hele simpele oefeningen ineens veel zwaarder zullen zijn. Je kunt een training vergelijken met tegen de stroom inzwemmen.

Bodytec is een krachtige Full Body warkout in slechts 20 minuten door middel van ‘Elektro Musculaire Spier Stimulatie’ (EMS).

Deze techniek stelt je in staat om acht spiergroepen te trainen in een sessie. Spiervezels worden maximaal geactiveerd, waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert.

Mindering pijnklachten aan rug, nek,- en schouders, strakkere huid, minder cellulitis, betere doorbloeding en stofwisseling, figuurcorrectie op de bekende probleemgebieden (buik, billen, bovenbenen en bovenarmen), bevordering spiergroei, vermindering pijnklachten.