Over Ons

Afslankstudio Sofia: Ervaring en professionaliteit sinds 2011

Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring en professionaliteit. Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij talloze klanten geholpen bij het bereiken van hun afslankdoelen.

Professionele Team

De Professionale Expert

Maak kennis met ons team van experts. Onze professionals zijn er vol enthousiasme en passie om je te helpen bij het bereiken van je gezondheids- en afslankdoelen.

Svitlana van Poppel

Afslank Expert

Svitlana is eigenaresse van Afslankstudio Sofia in Breda en werkt er met enthousiasme en passie aan het helpen van haar cliënten bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen.

Onze Slogan

Gezonder Leven,
dat doen Wij Samen

Bij Afslankstudio Sofia geloven wij dat een gezonder leven begint met samenwerking. Wij werken samen met jouw voor een gezonder leven door middel van persoonlijke benadering en jarenlange ervaring in gezondheidsverbetering en gewichtsbeheersing.

Binoculars Icon

Onze Visie

Een Gezonde Leven voor Iedereen

Onze visie is om mensen te inspireren en te begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Wij willen hen laten zien dat een gezonde leefstijl en het verliezen van overtollig gewicht binnen bereik is.

Onze Missie

Laten wij samen Jouw leven nog gezonder maken

Afslankstudio Sofia, opgericht door eigenaresse Svitlana van Poppel Falko in Breda, richt zich op het begeleiden van mensen in hun afslankreis. Met de modernste technieken en persoonlijke aandacht, helpt Svitlana haar cliënten om hun gezondheids-, fitness- en afslankdoelen te bereiken.

Het succes van haar studio wordt gedreven door haar passie voor gezondheid, mensen en haar constante motivatie om meer mensen te helpen in hun strijd tegen de kilo's.

Lamp

Onze Klanten

Bewijzen van Succes

Onze tevreden klanten bewijzen het succes van onze aanpak bij Afslankstudio Sofia.

Monique

Hele goede begeleiding terwijl ze het toch helemaal alleen runt. Gezellig dus geen straf om hier te gaan sporten. heel veel mogelijkheden in 1 grote ruimte. Ik zou het dus zeker aanraden!

Lucy

Fijn om daar te sporten met veel begeleiding. Je kan op verschillende manieren sporten, altijd iets te kiezen wat bij jou past.

Patty

Svitlana is een super goede coach. Ze begeleid je heel erg goed. Geeft goede tips om af te vallen. Sporten afslankstudio sofia werkt 100 keer beter dan in de sportschool. Heb eindelijk resultaten die ik wilde behalen!