Contact Afslankstudio Sofia Breda

Wie is Svitlana?

Mijn naam is Svitlana van Poppel Falko en ik ben eigenaresse van Afslankstudio Sofia in Breda. Wij zijn gestart in 2011 met onze studio.

Mijn studio heb ik genoemd naar mijn dochtertje Sofia die nu tien jaar oud is. Na mijn bevalling  had ik 20 kilo overgewicht en wilde ik graag mijn oude gewicht en figuur terug. Het is dankzij mijn dochter dat ik de afslankwereld heb ontdekt.

Ik heb mij altijd al geïnteresseerd in gezondheid en mensen en heb van mijn interesse mijn beroep kunnen maken.

In mijn studio werk ik met het PS. Food & lifestyle afslankconcept en afslankapparatuur zoals de warmte cabine, VacuStep, vet bevriezen (Cryolipolyse) en Better Belly. Sinds 2014  werken wij nu ook met een nieuwe techniek, Miha Bodytec waarmee wij uw conditie en fitheid actief kunnen verbeteren.

Ik heb mijn studio heel veel cliënten begeleid en ze hebben een flink aantal kilo’s hier achtergelaten. Tijdens het afslankproces geef ik mijn cliënten zo veel mogelijk persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Daarbij sta ik altijd voor mijn  cliënten open. Mijn telefoon staat in het weekend aan om eventuele vragen te beantwoorden. Wij bespreken samen alle mogelijkheden en bekijken wat er bij jou als persoon het beste past. Het bereiken van goede resultaten stimuleert hen dan ook om door te gaan.

Mijn tevreden  cliënten zijn mijn beste reclame.

Ik zie vaak hoe mijn cliënten voorzichtig en verlegen voor het eerst binnen komen. En hoe zij na een aantal weken in mijn studio slanker, gezonder en vaak met een gegroeid zelfvertrouwen weer naar buiten gaan.

Tijdens de strijd tegen de overtollige kilo’s, leef ik met mijn cliënten mee. Ze gaan op de weegschaal staan en in die paar seconden, staan wij allebei gespannen op de uitslag te wachten.  Wannner mijn cliënten goede resultaten bereiken geeft dat mij een tevreden gevoel en raak ik gemotiveert om meer mensen te helpen in hun strijd tegen de kilo’s. Of het nu om een paar kilo’s, gezondere leefstijl of centimeters verliezen, hun succes is mijn doel!

Dat verklaart het succes van mijn studio.

U  bent altijd welkom bij Afslankstudio Sofia in Breda !!!