PS Food & Lifestyle

Verbeter je eetgewoonten en ontwikkel een gezonde levensstijl met onze PS Food & Lifestyle service voor duurzaam gewichtsverlies.

PS food & lifestyle helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Dat doen wij niet alleen als gecertificeerd PS food & lifestyle Voedingscoach uit Breda, maar ook op basis van eigen ervaringen.

Jaren terug hebben wij – nadat we eindeloos veel diëten hadden geprobeerd – zelf dit afslankprogramma gevolgd. Het resultaat was echt verbluffend.

Wat is PS Food & Lifestyle?

PS food & lifestyle is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ik zal het heel kort proberen uit te leggen. ‘Vroeger’ dachten we altijd dat we af zouden vallen als we maar minder calorieën tot ons gingen nemen. En inderdaad: dan raak je kilo’s kwijt. Kilo’s alleen die er vaak net zo hard weer aan komen. Voor ons heel herkenbaar. Voor jou ook?

Wat is dan het nieuwe inzicht? Vergeet calorieën. Het gaat om eiwitten. Studies tonen het keer op keer weer aan: de meest effectieve manier van afslanken is wanneer je meer eiwitten tot je neemt en minder koolhydraten (suikers) en vetten. Je verliest dan lichaamsvet, maar behoudt je vetvrije massa. En dat is precies wat we willen.

Wat betekent PS food & lifestyle voor je dagelijkse leven?

Het mooie is dat PS food & lifestyle weinig impact heeft op je leven. PS food & lifestyle is feitelijk geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Wie leert je dat? Inderdaad: jouw PS food & lifestyle voedingscoach. Daarvan zijn er intussen al meer dan 300 in heel Nederland. Voor Breda en omgeving mogen wij de PS food & lifestyle voedingscoach zijn.

Voordelen PS food & lifestyle

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Het betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

Onze persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Zes eetmomenten per dag, wetenschappelijk onderbouwd, lekkere en makkelijke recepten, geen hongergevoel